Ateliere și discuții pentru copii și adulți organizate de ISU Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Ateliere și discuții pentru copii și adulți organizate de ISU Mureș

Ateliere și duscuții pentru copii și adulți organizate de ISU Mureș

Duminică, 19 noiembrie, începând cu ora 12:00, incinta complexului comercial Promenada Mall din Târgu Mureș îi așteaptă atât pe copii, cât și pe adulți să participe la un eveniment organizat de conducerea ISU Mureș. Aceste activități sunt organizate chiar de Ziua Mondială a Comemorării Victimelor Accidentelor de Circulație.

Pe lângă atelierele de prim ajutor și atelierele de discuții privind comportamentul preventiv în trafic, vor avea loc și o serie de discuții legate de măsurile aplicabile în diverse situații de urgență, precum și informații cu privire la combaterea consumului de substanțe interzise și efectele acestora.

În cadrul activităților am inclus și anul acesta concursul cu tematică de protecție civilă – Amicii pompieri – dedicat copiilor de până la 12 ani”, se precizează pe pagina de Facebook a ISU Mureș.

Echipele participante se pot înscrie la adresa de email spirc@isumures.ro până la data de 17 noiembrie, ora 16:00 sau în ziua concursului, înainte de începerea activității, cu mențiunea respectării prevederilor regulamentului pe care îl regăsiți pe pagina web www.isumures.ro.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE