Home / Social / „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, la Târnăveni

„Săptămâna legumelor și a fructelor donate”, la Târnăveni

Distribuie

Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Târnăveni a demarat în perioada 20-24 noiembrie 2023 campania națională socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Inclusă în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.) campania implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari S.N.A.C. și dăruirea acestora atât familiilor aflate în dificultate, cât și beneficiarilor unor instituții sociale. Elevii și părinții lor au dat dovadă de multă generozitate, la nivelul școlii colectându-se o cantitate foarte mare de produse.

„Acestea au fost donate Serviciului social „ Sfântul Vasile cel Mare” al protopopiatului Târnăveni, prin care se asigură masa caldă persoanelor vârstnice, asistate social la domiciliu, acțiune derulată în parteneriat cu Primăria Municipiului Târnăveni. Această acțiune caritabilă a fost înfăptuită prin implicarea domnului director Dan Mircea Crișan, a cadrelor didactice si prin colaborare cu părintele protopop Sergiu Dumitru. Mâinile iubirii și milei lui Hristos pentru cei nevoiași sunt mâinile oamenilor care îi ajută pe aceștia. Tinerii care învață să dăruiască, sub îndrumarea părinților și a dascălilor, trăiesc însăși esența Ortodoxiei: iubirea, revărsată prin bucuria de a dărui de pe chipurile lor, care apoi devine zâmbetul celor care vor primi darurile”, a precizat asist. soc. Natalia Filip.

(A. Z.)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Coregraful Daniel Pop, performance în Regatul Maroc

Distribuie Institutul Cultural Român, prin Direcția Relații Internaționale, împreună cu Ambasada României în Regatul Maroc, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.