Home / Sanatate / Președinte de Administrație nou la un spital mureșean

Președinte de Administrație nou la un spital mureșean

Distribuie

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Sighișoara a ales, cu prilejul unei ședințe care s-a desfășurat în data de 27 octombrie 2023, un nou președinte al forului de conducere, pentru o perioadă de șase luni.

Potrivit unei informări prezentate Consiliului Local Sighișoara, pentru funcția de președinte au candidat dr. Stelian-Eugen Caraghiaur (propus de către jrs. Adrian Popa) și dr. Marius Cătălin Cândea (propus de către dr. Stelian-Eugen Caraghiaur), iar în urma votului a fost ales în funcție dr. Stelian-Eugen Caraghiaur, cu patru voturi ”pentru” și o abținere.

La ședință au participat, în calitate de membri sau de invitați: dr. Stelian-Eugen Caraghiaur – reprezentant al Direcției de Sănăate Publică Mureș (membru), dr. George Rolea – reprezentant al primarului municipiului Sighișoara (membru), dr. Marius-Cătălin Cândea – reprezentant al Colegiului Medicilor Mureș (membru), jrs. Adrian Popa (membru), ec. Romana-Nicoleta Bucur – reprezentantă a Consiliului Local Sighișoara (membru supleant), ec. Alina Livia Lazăr – director financiar-contabil al Spitalului (invitată), dr. Iulia Bârsan – director medical al Spitalului (invitată) și as. pr. Elena Maria Dracea – președintele Sindicatului din cadrul Spitalului (invitată).

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Prof. Bogdan Rațiu despre rezultatele la Evaluarea Națională. “Nu vine sfârșitul lumii, e doar un examen, e doar un nivel la care noi am ajuns în acest moment”

Distribuie La simularea Evaluării Naționale 2024, mai mult de un sfert din elevi nu au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.