UMFST. Demonstrație practică cu Boglarka Hitter, trainer internațional ClinicCare Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 136 Vizualizări

UMFST. Demonstrație practică cu Boglarka Hitter, trainer internațional ClinicCare

În cadrul disciplinei de specialitate Produse și proceduri de întreținere, studenții anului III la programul de studii Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic, Facultatea de Farmacie, au beneficiat miercuri, 6 decembrie, de un eveniment cu rol de formare profesională de tip seminar – workshop cu tema „Demonstrație practică de peeling chimic, plasma peeling și radiofrecvență cu utilizare în cosmeto-estetica facială și modelarea corporală – www.microderma.ro”, susținut de Boglarka Hitter, trainer internațional ClinicCare, reprezentant al Companiei Microderma.

”Ne mândrim pentru că acest tip de eveniment a căpătat deja tradiție pentru studenții noștri aflați în prag de absolvire întrucât, pe lângă rolul de formare prin activități practice aplicate, astfel de evenimente le oferă studenților noștri oportunitatea de a beneficia și de perspectivele și experiențele profesionale ale practicienilor din domeniu.

Mulțumim colaboratorilor pentru disponibilitatea de a împărtăși studenților noștri din cunoașterea și experiența lor profesională, în moduri de înalt nivel științific și profesional”, au transmis reprezentanți ai Facultății de Farmacie pe pagina oficială de facebook.

Organizarea și suportul profesional și tehnic au fost asigurate la nivelul disciplinei de Tehnologie farmaceutică și cosmetologie de conf. univ. dr. Nicoleta Todoran și cosm. drd. Emiliana-Șoimița Măgerușan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE