Concurs județean de creație pentru școlari și preșcolari Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

Concurs județean de creație pentru școlari și preșcolari

Comemorarea a 174 de ani de la nașterea geniului poeziei romantice românești, Mihai Eminescu, aduce la Târgu Mureș prilejul afirmării talentelor scriitoricești juvenile prin intermediul unui concurs județean de creație, intitulat „Credința văzută prin ochii lui Mihai Eminescu”, aflat la cea de-a treia ediție. Concursul este organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei- Structura de tineret pentru județul Mureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Concursul are următoarele secțiuni: eseu, interpretare-recitare, interpretare muzicală, desen și se adresează preșcolarilor- grupa mare și a elevilor de la ciclurile primar, gimnazial și liceal din unitățile școlare mureșene.

Concursul se va desfășura online, lucrările urmând a fi trimise la adresa de e-mail concursznme@gmail.com, până la data de 8 ianuarie 2024, ora 00:00. Concurenții vor insera la subiect Concurs ZNME 2023, iar în caseta text se vor completa următoarele informații: numele și prenumele participantului, școala de proveniență și clasa, numele cadrului didactic coordonator, parohia de proveniență și numele preotului paroh (dacă este cazul), secțiunea din cadrul concursului și titlul concursului, alături de fișa de înscriere care poate fi preluată de pe pagina de Facebook a Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Unirii. Tot aici, elevii pot afla informații suplimentare despre sarcinile și temele pe care trebuie să le aibă în vedere.

Festivitatea de premiere a participanților va avea loc duminică, 14 ianuarie, la ora 16:00, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din cartierul Unirii al Municipiului Târgu Mureș, situată pe strada Voinicenilor, nr. 83.

M.R.

Sursa foto: pagina de Facebook a Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE