Impact puternic între două autoturisme în județul Mureș. 3 persoane, transportate de urgență la spital Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 820 Vizualizări

Impact puternic între două autoturisme în județul Mureș. 3 persoane, transportate de urgență la spital

Miercuri, 10 ianuarie, în jurul orei 21:00 a avut loc un accident rutier între localitățile mureșene Zau de Câmpie și Miheșu de Câmpie. Potrivit ISU Mureș, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au suferit mai multe traumatisme, fiind ulteior duse de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma evaluării medicale, s-a constatat că cele trei victime ale accidentului au suferit leziuni majore în urma coliziunii, fiind astfel ținute sub observație medicală.

Pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu intervin în aceste momente cu două autospeciale de stingere, precum și două ambulanțe SMURD, în colaborare cu un echipaj din cadrul SAJ Mureș la un accident rutier produs între localitățile Zau de Câmpie și Miheșu de Câmpie. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, rezultând 3 victime care au fost preluate de echipaje pentru îngrijiri medicale. În urma evaluării medicale s-a constat faptul ca cele trei victime au suferit leziuni majore (cod roșu medical)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Info Trafic

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE