Două voleibaliste noi la CSU Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 244 Vizualizări

Două voleibaliste noi la CSU Târgu Mureș

Reprezentanții CSU Târgu Mureș au prezentat cea mai recentă adiție a echipei de volei. Este vorba despre Freya Albrecht. Născută pe 10 februarie 1990, sportiva care evoluează pe postul de centru a acumulat experiență în campionatele Belgiei, Germaniei, Franței, Japoniei și Italiei, având un palmares impresionant.

Potrivit CSU Târgu Mure, cu un trecut în lotul național al Belgiei (în perioada 2006 – 2019), Freya a obținut medalia de bronz la Campionatul European din 2013 și a fost desemnată de două ori jucătoarea anului în Belgia (în 2011 și 2012). De asemenea, a triumfat în Campionatul Francez în 2012 alături de Racing Club de Cannes și a participat la finala Ligii Campionilor în 2014, reprezentând echipa italiană Busto Arisizio.

Recunoscută pentru energia, entuziasmul, determinarea și forța sa în teren, Freya Albrecht aduce experiența sa vastă și abilitățile sale remarcabile, fiind o valoare adăugată pentru echipa noastră.

Jucătoare nouă în lotul de junioare și A2

Pe lângă Freya Albrecht, CSU Târgu Mureș se bucură și de venirea Patriciei Bădan. Noua jucătoare are 15 ani, înălțimea de 178 centimetri și a acumulat experiență pe poziția de centru până în prezent.

Patricia vine de la echipa CSM Sighetu Marmației, unde a fost pregătită și îndrumată de Zoltán Attila.

„Transmitem mulțumiri staff-ului maramureșean pentru colaborare, demonstrând astfel continuitate în obiectivul comun de a oferi un cadru optim de dezvoltare tinerelor talente din România. Patricia se alătură lotului nostru de junioare și A2 și va ocupa postul de extremă”, se precizează pe pagina CSU.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Simion Liviu

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE