Începe campania de colectare a deșeurilor voluminoase în Târgu Mureș Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 830 Vizualizări

Începe campania de colectare a deșeurilor voluminoase în Târgu Mureș

Colectarea deșeurilor voluminoase din municipiul Târgu Mureș va începe la data de 5 februarie. Astfel, vor fi colectate obiecte voluminoase precum mobilier vechi, tablouri, jucării, ferestre, covoare și altele vor fi colectate din zonele marcate de administrația locală. Programul și punctele de colectare vor fi publicate în zilele care urmează de Primăria municipiului Târgu Mureș.

Colectarea deșeurilor voluminoase va începe în data de 5 februarie, așa că nu are rost să le aruncați mai devreme, deoarece poliția locală va verifica și va da amenzi”, a anunțat Primăria municipiului Târgu Mureș pe rețelele de socializare. Vor fi, astfel, colectate obiecte de mobilier vechi, saltele, tablouri, cuști pentru animale de companie, jucării, uși, ferestre, oglinzi de mari dimensiuni, covoare și grilaje de ferestre.

Deșeurile electronice (de exemplu calculatoare, televizoare) sau cele electrocasnice (frigidere, aspiratoare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, uscătoare, cuptoare cu microunde) nu vor fi ridicate în cadrul acestui program de colectare, ci vor fi colectate în cadrul altor campanii. În toate cazurile, vă vom informa în timp util cu privire la calendarul de colectare, pe zile și pe zone”, a anunțat Primăria municipiului Târgu Mureș.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Primăria municipiului Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE