Péter Ferenc, despre comasarea alegerilor și despre candidatura lui Soós Zoltán Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 471 Vizualizări

Péter Ferenc, despre comasarea alegerilor și despre candidatura lui Soós Zoltán

În cadrul conferinței de presă, din 31 ianuarie, în care și-a anunțat demisia din funcția de Președinte al UDMR Mureș, Péter Ferenc a vorbit despre posibilitatea comasării alegerilor și despre calendarul de stabilire a candidaților UDMR pentru alegerile locale.

În cazul în care nu vor fi comasate alegerile locale cu cele parlamentare, „despre alianțe nu se va discuta până în 9 iunie”, data alegerilor europarlamentare, a precizat Péter Ferenc, președintele CJ Mureș.

De asemenea, întrebat dacă susține îl susține pe Soós Zoltán, pentru o nouă candidatură la funcția de primar al Târgu Mureșului, președintele CJ Mureș a spus că o decizie, dacă nu se modifică calendarul alegerilor, va fi luată tot după 9 iunie. „Începând din data de 9 iunie, vom lua aceste decizii, cine și unde va merge. De aceea, și eu așa am spus că dacă dacă mă va susține Uniunea, bineînțeles că îmi doresc să-mi continui mandatul de președinte de Consiliu Județean. La fel este și Soós”, a declarat Péter Ferenc. 

Dacă se comasează alegerile, „nu știm cum se va schimba calendarul. Și pentru noi este un mare semn de întrebare. Oricum, dacă se comasează, în următoarea săptămână, maxim în două săptămâni, trebuie să se ia această decizie la nivel de guvern”, a adăugat președintele CJ Mureș. 

(V.C.)  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE