Detalii despre noua investiție Maurer din județul Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5135 Vizualizări

Detalii despre noua investiție Maurer din județul Mureș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, cu prilejul unei ședințe, că proiectul “Dezvoltare zonă rezidențială cu locuințe colective (două imobile de locuințe colective), amenajări exterioare, împrejmuiri și branșamente utilități“, propus a fi amplasat în localitatea Sighișoara, strada Viilor fără număr, pe un teren identificat prin C.F. nr. 60440 Sighișoara, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 29 ianuarie 2024, pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății SC Maurer Imobiliare Sighișoara SRL Sighișoara și prevede construirea a două imobile de locuinţe colective cu regim de înălţime St + P + 4 + 5R.

”Aceasta se va realiza pe un teren în suprafaţă de 15.529 de metri pătrați și va avea suprafaţa construită de 1.216,8 de metri pătrați, iar suprafaţa desfășurată de 6.037,8 de metri pătrați. Terenul se învecinează la nord cu strada Viilor, la sud parţial cu strada Viilor, parţial cu proprietăţi private, la est cu calea ferată uzinală aparaţinând Siceram SA, iar la vest cu proprietăţi private. Circulaţia în zona imobilelor se desfășoară pe strada Viilor, terenul va avea acces la aceasta atât pe latura nordică, cât și pe latura sudică”, se menționează în document.

Cele două imobile de locuinţe colective, denumite B6 și B7, vor adăposti 78 de apartamente: 21 de apartamente cu o cameră, 45 de apartamente cu două camere și 12 apartamente cu trei camere.

”Imobilul tip B6 va adăposti un număr de 39 de apartamente, cu următoarea structură: 11 apartamente cu o cameră, 22 de apartamente cu două camere, șase apartamente cu trei camere. Imobilul tip B7 va adăposti un număr de 39 de apartamente, cu următoarea structură: zece apartamente cu o cameră, 23 de apartamente cu două camere, șase apartamente cu trei camere”, se mai informează în același document.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE