CIS Group participă la Egypes 2024 Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

CIS Group participă la Egypes 2024

CIS Group va participa și în acest an la Egypes – Egypt Energy Show, unul dintre cele mai importante evenimente globale în domeniul energetic. Târgul începe în 19 februarie și se va încheia în 21 februarie, fiind organizat la Egypt International Exhibition Center, în Cairo, Egipt.

“Suntem încântați să vă anunțăm că începând de luni, 19 februarie, ne puteți găsi la Egypes – Egypt Energy Show 2024, prezentându-ne cele mai recente inovații și soluții revoluționare în sectorul energetic.

Datorită zonei sale vaste de expunere, cu peste 459 de standuri și +35.000 de vizitatori, va fi un loc minunat pentru crearea de rețele, găsirea de noi parteneriate și intrarea în contact cu liderii din industrie. Ne vedem acolo!”, a anunțat echipa CIS Group.

Compania CIS GAZ SA, parte a grupului CIS controlat de mureșeanul Horațiu Sebastian Călugăr, activează deja în Egipt, gestionând mai multe lucrări în domeniul transportului de gaze naturale din cadrul proiectului strategic Hayah Karima.

Beneficiarul proiectului este compania de gaz egipteană Egyptian Natural Gas Holding Company (EGAS). Proiectul strategic Hayah Karima este una dintre cele mai importante inițiative ale statului egiptean, constând în creșterea calității vieții locuitorilor din peste 4.500 de sate din Egipt, incluzând dezvoltări ale infrastructurii locale, dar fără a se limita la acestea.

Totodată, în octombrie anul trecut, CIS GAZ a semnat un memorandum de cooperare cu Town Gas, cea mai mare companie de distribuție gaze din Egipt, prin care cele două companii vor susține în comun proiecte reciproc avantajoase în domeniul transportului gazelor naturale.

Sursa foto: arhiva

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE