O nouă distincție importantă pentru comuna Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1605 Vizualizări

O nouă distincție importantă pentru comuna Sângeorgiu de Mureș

Comuna Sângeorgiu de Mureș a primit, în urmă cu câteva zile, la București, o nouă distincție importantă, a anunțat primarul localității, ing. Sofalvi Szabolcs.

”Totodată, pentru cele peste 45 de proiecte europene și guvernamentale câștigate de comuna noastră am primit felicitări atât de la prim-ministrul României, domnul Ion-Marcel Ciolacu, de la ministrul Dezvoltării, domnul Adrian-Ioan Veștea, precum și de la domnul Cseke Attila, fost ministru al Dezvoltării, în timpul căruia am semnat mai multe proiecte de finanțare pentru Sângeorgiu de Mureș! Distincția, adică ordinul, trofeul și diploma ”Corneliu Leu”, mi-a fost înmânat la București, în cadrul Adunării Generale a Primarilor de Comune la care au participat o mare parte dintre miniștri Guvernului actual al României, secretari de stat, foști miniștri, reprezentanți ai presei naționale, precum și, nu mai puțin de 350 de primari!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, ing. Sofalvi Szabolcs.

Totodată, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș a mai precizat că distincția ”Corneliu Leu” s-a acordat la doar cinci primari din România și reprezintă ”o înaltă apreciere pentru activitățile culturale din comună,” pentru ”inițierea sau sprijinirea acestora precum și ale activităților literare sau publicistice legate de localitatea noastră!”

”Mulțumesc Asociației Comunelor din România pentru această distincție, pe care o dedic tuturor sângeorzenilor care au depus activități prețioase, în ultimii ani în domeniile amintite!”, a conchis edilul șef al comunei Sângeorgiu de Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE