De mărțișor, dăruiește-l pe Azor Recomandări zi de zi
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

De mărțișor, dăruiește-l pe Azor

Fundația Pentru Protecția Animalelor “FIDUCIA” cu sediul în Reghin îndeamnă mureșenii să facă gestul curajos și nobil de a adopta un cățel în preajma zilei de 8 martie. Pentru că femeile merită tot ce e mai bun. Oferă-i soției, mamei, iubitei sau fiicei tale mai mult decât un cadou, de 8 Martie. Oferă-i emoție.

„Se apropie luna Martie, luna în care fiecăruia dintre noi ne face bine o bucurie. Adăpostul da câini fără stăpân FIDUCIA Reghin vă așteaptă. Mă adresez în special cetățenilor din municipiul Reghin, dar și din împrejurimi. Avem multe sufletele care așteaptă să aibă o casă și un om pe care să îl iubeasca. În special dacă aveți în familia dumneavoastră o persoana singură(mamă, fiică, soție, poate fi chiar și tată sau bunic) îi puteți face o surpriză de valoare care îi va înfrumuseța viața”, a transmis Mihaela Maier, președinte al Fundației pentru protecția animalelor „Fiducia” Reghin.
Câțeii sunt mereu alături de noi şi ne alină singurătatea, oferindu-ne prietenia lor, afecțiunea și fidelitatea. Încurajăm adopția pentru că sunt o mulțime de câini ai nimănui, care trăiesc în condiții extrem de grele pe străzi sau care își duc toata viața în adăposturi, chiar de pui, visând la o familie. Mai multe informații puteți obține la nr de telefon 0749177494, Mihaela Maier.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE