Furturi de unelte electrice din două gospodării ludușene Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Furturi de unelte electrice din două gospodării ludușene

Polițiștii orașului Ludus, sub supravegherea procurorului de caz, au pus în executare marți, 27 februarie, trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Alba, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”În fapt, la data de 24 februarie 2024, polițiștii au fost sesizați cu privire la furtul mai multor unelte electrice, în valoare de 2.700 de lei, din două gospodării aflate în orașul Luduș, dar și cu privire la o tentativă de furt dintr-un adăpost pentru animale, din localitatea Ațintiș. Urmare a perchezițiilor efectuate în județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 2.200 de lei, dar și alte bunuri cu valoare probatorie în cauză. De asemenea, cu ocazia perchezițiilor, a fost identificat un autovehicul, cu privire la care există indicii că ar fi fost folosit la săvârșirea faptelor. Două mandate de aducere au fost puse în executare, iar în baza probatoriului administrat, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Acesta a fost condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform sursei citate, ”activitățile au beneficiat de sprijinul specialiștilor criminaliști și a polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba”, iar ”cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE