Home / Reviste / Nades / Investiții importante pentru un cabinet medical din județul Mureș

Investiții importante pentru un cabinet medical din județul Mureș

Distribuie

Cabinetul medical de medicină primară din localitatea Nadeș, coordonat de dr. Luminița Boitor, președinta Asociației Medicilor de Familie Mureș, a fost renovat recent prin intermediul unui proiect inițiat prin PNRR, a cărui obiectiv viza Reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetului de asistență medicală primară.

Proiectul a debutat în data de 27 iulie 2023 și prevedea un buget total de 93.666,69 lei, care încorporează și partea de dotare. Prin renovarea cabinetului, au fost aduse următoarele îmbunătățiri unității medicale din Nadeș: izolarea tavanului și a pardoselii, zugrăvirea camerelor unității medicale, înlocuirea ușilor defecte, vopsirea ușilor, achiziționarea de mobilier medical nou în toate camerele cabinetului.

Contactată de cotidianul Zi de zi, dr. Luminița Boitor a precizat că modernizarea cabinetului individual continuă și că urmează realizarea celei de-a doua componente a proiectului inițiat de PNRR, anume dotarea cu aparatură medicală. „În PNRR este și un contract de dotare al cabinetului, acela se face de către Ministerul Sănătății, iar noi va trebui să primim aparatură. Eu am solicitat tot ce se putea primi, inclusiv ecograf portabil, ECG, analizor pentru anumite analize pe care le putem efectua, o aparatură care ne e necesară în cabinet. Contractul și proiectul l-am urcat acum doi ani. Am înțeles de la colegi că s-ar fi demarat licitația centralizată, dar probabil că încă mai avem de așteptat, statul nu se prea grăbește”, a explicat dr. Luminița Boitor.

Mădălina ROHAN

Citește și:

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Molecula Cariprazine produsă de Gedeon Richter Plc., două decenii de succese

Distribuie Conducerea Gedeon Richter Plc., una dintre cele mai renumite companii farmaceutice din Europa, cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.