Investiții importante pentru un cabinet medical din județul Mureș Nades
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

Investiții importante pentru un cabinet medical din județul Mureș

Cabinetul medical de medicină primară din localitatea Nadeș, coordonat de dr. Luminița Boitor, președinta Asociației Medicilor de Familie Mureș, a fost renovat recent prin intermediul unui proiect inițiat prin PNRR, a cărui obiectiv viza Reabilitarea, modernizarea și dotarea cabinetului de asistență medicală primară.

Proiectul a debutat în data de 27 iulie 2023 și prevedea un buget total de 93.666,69 lei, care încorporează și partea de dotare. Prin renovarea cabinetului, au fost aduse următoarele îmbunătățiri unității medicale din Nadeș: izolarea tavanului și a pardoselii, zugrăvirea camerelor unității medicale, înlocuirea ușilor defecte, vopsirea ușilor, achiziționarea de mobilier medical nou în toate camerele cabinetului.

Contactată de cotidianul Zi de zi, dr. Luminița Boitor a precizat că modernizarea cabinetului individual continuă și că urmează realizarea celei de-a doua componente a proiectului inițiat de PNRR, anume dotarea cu aparatură medicală. „În PNRR este și un contract de dotare al cabinetului, acela se face de către Ministerul Sănătății, iar noi va trebui să primim aparatură. Eu am solicitat tot ce se putea primi, inclusiv ecograf portabil, ECG, analizor pentru anumite analize pe care le putem efectua, o aparatură care ne e necesară în cabinet. Contractul și proiectul l-am urcat acum doi ani. Am înțeles de la colegi că s-ar fi demarat licitația centralizată, dar probabil că încă mai avem de așteptat, statul nu se prea grăbește”, a explicat dr. Luminița Boitor.

Mădălina ROHAN

Citește și:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE