Se prelungește strada Gheorghe Marinescu până la intrarea în Sângeorgiu de Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1951 Vizualizări

Se prelungește strada Gheorghe Marinescu până la intrarea în Sângeorgiu de Mureș

Va fi prelungită strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureș, până la strada Stejarului, adică până la limita cu localitatea învecinată orașului Sângeorgiu de Mureș, după Cimitirul Municipal.

Joi, 29 februarie, va fi supus adoptării un proiect de hotărâre pentru aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți inestiției, în cadrul ședinței Consiliului Local al municipiului Târgu Mureș. Potrivit datelor din proiect, strada Gheroghe Marinesscu va fi prelungită cu 808 metri, fiind prevăzute trotuare, piste de biciclete și parcări pe toată lungimea acesteia. Valoarea lucrării se va ridica la 12.087.789,023 lei cu TVA inclus.

Tronsonul va avea începutul la km 0+290, strada Căpâlna și se va finaliza cu accesul în strada Gheorghe Marinescu unde, conform planului va fi amenajat un sens giratoriu.  Această soluție va fluidiza traficul rutier (ambulanțe, autovehicule de specialitate) din Sângeorgiu de Mureș spre Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș, cartier Cornișa și cartierul Gheorghe Marinescu.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE