Piroman mureșean cercetat pentru distrugere Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 319 Vizualizări

Piroman mureșean cercetat pentru distrugere

Polițiști ai orașului Miercurea Nirajului au identificat și reținut joi, 7 martie, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat în vârstă de 29 de ani, bănuit de săvârșirea unei fapte de distrugerea prin incendiere.

”În fapt, la data de 6 martie, în jurul orei  17.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un incendiu care se manifestă la un centru de colectare a materialelor feroase din Miercurea Nirajului. Pompierii din cadrul ISU Mureș, deplasaţi la faţa locului, au acţionat şi lichidat incendiul, fiind stabilită ca posibilă cauză generatoare folosirea intenţionată a unui surse de aprindere. De asemenea, s-a constatat faptul că în incendiu au ars deșeuri provenite de la vehicule și o porțiune din gardul împrejmuitor, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 3.500 de lei. În urma cercetărilor efectuate şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat de 29 de ani, din Miercurea Nirajului, bănuit de comiterea faptei. Pe numele său a fost emis un mandat de aducere, acesta fiind depistat și condus la audieri. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE