Jandarm mureșean, medalie de aur la campionatul de judo al M.A.I Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 730 Vizualizări

Jandarm mureșean, medalie de aur la campionatul de judo al M.A.I

Orașul Călimănești a fost gazda etapei finale a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 5-8 martie. La această competiție sportivă, care s-a  desfășurat pe categorii de greutate și vârstă, au participat peste 100 de cadre din cadrul Ministrului Afacerilor Interne.

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș a avut un sigur reprezentant, Laszlo, care a obținut medalia de aur la categoria la care a participat. Împreună cu ceilalți colegi de armă, au reușit să claseze echipa Jandarmeriei Române pe locul II în cadrul competiției.

Laszlo este absolvent al școlii de subofițeri jandarmi din Fălticeni și face parte din colectivul de jandarmi iscusiți din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș care, pe lângă activitățile profesionale pe care le desfășoară cu conștiinciozitate zi de zi, au dorința și forța de a-și valorifica talentul.A intrat prima dată într-o sală de judo la vârsta de 8 ani și de atunci și până acum a urcat pe podium la diferite campionate regionale, naționale și internaționale.

”Felicitări Laszlo, ne bucurăm că te avem alături de noi și îți dorim mult succes în continuare! Felicitări tuturor participanților! ”, au transmis colegii lui printr-un comunicat de presă remis de Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE