Concurs pentru funcția de director medical la un spital mureșean Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 530 Vizualizări

Concurs pentru funcția de director medical la un spital mureșean

Spitalul Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș organizează concurs/ examen pentru ocuparea funcției de director medical, post contractual vacant pe perioadă determinată de patru ani, din cadrul Comitetului Director al Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș.

Potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial al României Partea a III-a, Nr. 78/12 martie 2024, data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 27 martie 2024, ora 15.00.

”Concursul/ examenul pentru ocuparea funcției specifice Comitetului Director al Spitalului Orășenesc ”Dr. Valer Russu” Luduș se va organiza la sediul unității astfel: în data de 5 aprilie 2024, ora 9.00 – proba scrisă; în data de 9 aprilie 2024, ora 9.00 – susținerea orală a proiectului de specialitate; în data de 9 aprilie 2024, ora 13.00 – interviul de selecție”, se menționează în anunț.

Informații suplimentare pot fi obținute la sediul instituției, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 20 din Luduș, la adresa de e-mail spludus@gmail.com sau la numărul de telefon 0265-411.889, persoană de contact Dorin Cormoș, secretarul Comisiei de concurs.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE