Mureș: Arest la domiciliu pentru elevul de la ”Papiu” care și-a bătut diriginta Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1565 Vizualizări

Mureș: Arest la domiciliu pentru elevul de la ”Papiu” care și-a bătut diriginta

Judecătoria Târgu Mureş a respins ca neîntemeiată propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş de arestare preventivă a elevului de 15 ani, care şi-a agresat diriginta la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian”, instanţa considerând mai potrivită măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit soluţiei postate pe portalul Judecătoriei Târgu Mureş, pe parcursul zilelor de arest domiciliu inculpatul nu are voie să părăsească locuinţa, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza, el putând să iasă doar pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora.

„În baza art. 221 alin. 2 din Codul de procedură penală, pe timpul cât se află sub efectul măsurii preventive a arestului la domiciliu, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; În temeiul art. 221 alin. 4 din Codul de procedură penală, atrage atenţia inculpatului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu se poate înlocui cu măsura arestării preventive”, a precizat Judecătoria Târgu Mureş.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş nu a depus deocamdată contestaţie împotriva soluţiei Judecătoriei.

Tânărul este urmărit penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce, în data de 11 martie, şi-a agresat fizic diriginta, chiar în incinta şcolii.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE