Investiție în valoare de 3,2 milioane de euro aprobată de Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1779 Vizualizări

Investiție în valoare de 3,2 milioane de euro aprobată de Consiliul Județean Mureș

Aleșii județeni au aprobat vineri, 22 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției “Lucrări de amenajare exterioară și interioară la construcția existentă, accesibilizare, împrejmuire, schimbare destinație pentru înființare Centru de Îngrijire și Asistență (CIA) – în comuna Eremitu – faza DALI”, la valoarea totală a investiției de 15.910.450 de lei (aproximativ 3,2 milioane de euro), cu TVA.

Potrivit informațiilor prezentate în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre, obiectivul de investiției este situat în comuna Eremitu, sat Călugăreni, strada Principală nr. 5, iar imobilul este alcătuit din teren – curți, construcții, intravilan, în suprafață de 5.948 de metri pătrați și construcția în suprafață de 474 de metri pătrați cu regim de înălțime S+P+1E+M aflată în curs de edificare, împreună cu terenul arabil, extravilan, în suprafață de 522 de metri pătrați.

”Imobilul este în proprietatea Județului Mureș (domeniu public) dat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 118/ 25 august 2022 pentru completarea Anexei la Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 42/ 2001 privind însuşirea inventarului domeniului public al Judeţului Mureş, cu modificările şi completările ulterioare, precum și stabilirea unor măsuri pentru administrarea unor imobile. Conform Planului de Restructurare a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Calugăreni, unul dintre obiectivele acestuia reprezintă înfiinţarea unui Centru de Îngrijire și Asistență (CIA) pentru beneficiarii din CRRN, a căror planuri personalizate corespund serviciilor oferite de către un CIA. Prin această investiţie se propune finalizarea lucrărilor de construcţii și adaptarea spațiilor în scopul înfiinţării unui serviciu social tip rezidenţial, respectiv un CIA”, se menționează în documentul întocmit de către Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE