Premieră în Târgu Mureș: „Gala Femei de Suflet”, proiect de recunoaștere a contribuției femeilor din comunitate Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 483 Vizualizări

Premieră în Târgu Mureș: „Gala Femei de Suflet”, proiect de recunoaștere a contribuției femeilor din comunitate

Antreprenorul Sergiu Zereș a inițiat, în premieră la Târgu Mureș, un proiect de recunoaștere a contribuției femeilor din comunitate și promovarea lor ca modele de inspirație, prin crearea unei platforme „pentru îmbrățișarea experiențelor lor și stimularea implicării societății în acțiuni de voluntariat și caritate”.

Proiectul „Femei de Suflet” s-a născut pentru a celebra şi recunoaşte contribuţia femeilor din comunitatea mureşeană, nu doar în domeniul afacerilor sau al carierei, ci şi în ceea ce priveşte impactul pozitiv asupra societăţii, prin acte de altruism. Un astfel de eveniment aduce în prim-plan exemple de succes care servesc drept inspiraţie, promovând valori precum empatie, compasiune şi generozitate. ‘Femei de Suflet’ celebrează şi promovează femeile din comunitatea noastră care au reuşit să facă o diferenţă pozitivă în viaţa altora, prin acte de altruism şi bunătate. Intenţionăm evidenţierea şi recunoaşterea acestor femei ca modele de inspiraţie, crearea unei platforme pentru partajarea experienţelor lor şi stimularea implicării publicului în acţiuni de voluntariat şi caritate”, a declarat fondatorul E14 SAGA, Sergiu Zereș, pentru Agerpres.

Astfel, proiectul „Femei de Suflet” urmează a fi lansat pe data de 28 martie, în municipiul Târgu Mureș, ocazie cu care se va organiza o gală, începând cu ora 18:00 la Multinvest Business Center 2, de pe strada Gheorghe Doja numărul 64 în cadrul căreia urmează să fie laureate o serie de femei care pot fi un model de inspirație pentru întreaga comunitate mureșeană.

La Gala „Femei de Suflet” va participa Melania Medeleanu, jurnalist, activist civic, care le are ca invitate pe Camelia Şucu, preşedinte Crucea Roşie Română, Oana Stănciulea, chirurg, Doina Hrehoreţ, singura femeie chirurg din Europa de Est care realizează transplant de ficat, Maria Dănilă, prima femeie din România care a cucerit vârful Annapurna din Himalaya (8091 m), Magda Coman, preşedinta Asociaţiei Open Your Heart, Cora Muntean, jurnalist, şi Rina Gri, actriţă, producătoare la GAT Transilvania Films.

(L.P.)

Sursa foto: e14saga.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE