CL Reghin. Alocări de fonduri pentru evenimente socio-cultural sportive Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

CL Reghin. Alocări de fonduri pentru evenimente socio-cultural sportive

Întruniți în ședinţă ordinară, consilierii reghineni au aprobat miercuri, 27 martie, o serie de proiecte de hotărâre menite să vină în sprijinul unor asociații din oraș în vederea organizării unor evenimente cu caracter socio-cultural. Printre acestea se numără proiectul de hotărâre privind aprobarea asocierii dintre Municipiul Reghin şi Asociația Zori Kids, în vederea organizării și desfășurării evenimentului dedicat „Zilei Internațională de conștientizare a autismului”. Evenimentul va avea loc în data de 2 aprilie și va fi găzduit de Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”, și va beneficia de un sprijin financiar din bugetul local în valoare de 9.000 lei.

Alt proiect aprobat de consilieri în ședința de miercuri a fost cel legat de „Ziua Internațională a Rromilor”, eveniment organizat de Asociaţia ”Mâini binecuvântate”. Evenimentul va avea loc luni, 8 aprilie și va fi găzduit de Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”

Nu în ultimul rând, consilierii au aprobat alocarea sumei de 39.500 de lei în vederea organizării și desfășurării în municipiul Reghin a evenimentului ”Gala de Excelență a Sportului Reghinean”. Acesta va avea loc în data de 15 mai și va fi găzduit de Casa Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară”.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE