Incendii de vegetație în mai multe locații din județul Mureș Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1127 Vizualizări

Incendii de vegetație în mai multe locații din județul Mureș

Pompierii mureșeni au fost mobilizați sâmbătă, 29 martie, pentru stingerea a trei incendii de vegetație uscată, dintre care unul izbucnit pe strada Principală, din localitatea Deda, pe o suprafață de aproximativ 20 ari.

”A fost mobilizată o autospecială de stingere din cadrul Puncului de Lucru Deda”, a informat Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș.

Un alt incendiu a fost semnalat pe strada Caraiman din municipiul Reghin, pe o suprafață de aproximativ 2 hectare, la care s-a intervenit cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Reghin.

”Incendiul a fost lichidat în urmă cu puțin timp”, a informat aceeași sursă.

Totodată, pompierii au intervenit și în localitatea Borzia, la un incendiu izbucnit pe o suprafață de aproximativ 10 ari, cu o autospecială de stingere din cadrul Punctului de Lucru Deda.

”Vă reamintim, arderea vegetației uscate este strict interzisă. Nerespectarea prevederilor legale privind interzicerea arderii miriștilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărișurilor sau vegetației ierboase constituie contravenție și se sancționează cu amendă în cuantum de 2.500 lei, dar și de la 7.500 lei la 15.000 lei, pentru persoanele fizice, și de la 50.000 lei la 100.000 lei pentru persoanele juridice, de către Garda Națională de Mediu”, a mai transmis sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE