Simona Halep nu va participa la turneul de la Stuttgart Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Simona Halep nu va participa la turneul de la Stuttgart

Simona Halep nu se numără printre jucătoarele invitate la turneul de la Stuttgart din 2024. Wild card-urile pentru ediția din acest an au fost acordate lui Angelique Kerber, Tatjana Maria, Laura Siegemund și Emma Răducanu. Competiția, care va avea loc între 15 și 21 aprilie, oferă doar patru invitații.

Potrivit gsp.ro, organizatorii turneului de la Stuttgart au dezvăluit lista jucătoarelor invitate pentru ediția din acest an a Porsche Tennis Grand Prix.

Competiția începe pe 15 aprilie și este clasificată ca WTA 500, cu un tablou de 32 de jucătoare. Conform regulilor WTA, la turneele din această categorie sunt permise maximum patru invitații.

Astfel, invitațiile pentru acest an au fost acordate lui Angelique Kerber, Tatjana Maria, Laura Siegemund și Emma Răducanu. Motivația acestei decizii este că jucătoarele din Germania sunt angrenate în întâlnirea de Billie Jean King Cup cu Brazilia, un meci programat în America de Sud între 12 și 13 aprilie.

Potrivit aceleiași surse, Simona Halep s-a întors în circuitul WTA la Miami în această lună, după o pauză de aproape 19 luni. Ea a primit un wild card din partea organizatorilor imediat ce decizia TAS a fost anunțată, reducându-i suspendarea de la patru ani la nouă luni.

(D.C.)

Sursa foto: gsp.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE