LIVE: Rodica Baciu, lansare de candidatură pentru Primăria Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1718 Vizualizări

LIVE: Rodica Baciu, lansare de candidatură pentru Primăria Târgu Mureș

Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu Mureș va găzdui miercuri, 3 aprilie, de la ora 19.00, evenimentul de lansare a candidaturii fondatoarei companiei Materom, Rodica Baciu, la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

”Eu, Rodica Baciu, am convingerea că pot fi o soluție pentru administrația acestui oraș frumos, multietnic și multicultural. Aici m-am născut și aici m-am dezvoltat, și văd că Târgu Mureș poate să devină unul dintre cele mai frumoase și dezvoltate orașe din România. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să trăim cu teamă de Dumnezeu și iubire de oameni. Respectarea valorilor creștine conduce inevitabil la performanță și rezultate deosebite în toate domeniile”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Rodica Baciu, care va candida independent la funcția de primar.

Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat sub motto-ul ”Valori și Performanță pentru Târgu Mureș”, îi va avea ca invitați pe Mihail Neamțu – scriitor și apărăror al drepturilor creștine, Ana Maria Gavrilă – deputat independent, Emma Repede – artistă și Marcel Pavel – artist, și va fi transmis live, pe pagina de Facebook a cotidianului Zi de Zi.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE