Se caută oferte pentru reparații generale la Complexul ”Weekend” Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1168 Vizualizări

Se caută oferte pentru reparații generale la Complexul ”Weekend” Târgu Mureș

Direcția Complexul de Agrement ”Weekend” Târgu Mureș a demarat, în data de 3 aprilie 2024, un concurs de oferte, pentru cumpărarea directă a unor servicii aferente obiectivului de investiție ”Lucrări de reparații generale și renovare”, informează www.licitatiapublica.ro.
Potrivit sursei citate, valoarea estimată a achiziției este de 168.067 de lei, fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 8 aprilie 2024, ora 13.00.
Conform aceleiași surse, lista reparațiilor care vor fi efectuate în incinta Complexului cuprinde: curățare bazine și spălător picioare, reparații crăpături și defecte la bazine, reparații crăpături și defecte la insulă spălător picioare, amorsare bazine și spălători picioare, vopsire bazine, insulă și spălători picioare, reparat și vopsit turn de salvamar și supraveghere și montare gresie, inclusiv rostuire.
Totodată, reprezentanții Direcției Complexului de Agrement ”Weekend” Târgu Mureș au publicat și lista reparațiilor care vor fi efectuate la piscina acoperită: curățare manuală/mecanică a bazinului, amorsare bazin, transportul rutier al deșeurilor și vospire bazin.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE