Un centru pentru persoane vârstnice, inaugurat miercuri la Târnăveni Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2040 Vizualizări

Un centru pentru persoane vârstnice, inaugurat miercuri la Târnăveni

Centrul Social multifuncțional pentru vârstnici „Sfânta Lucia” a fost inaugurat miercuri, 10 aprilie, la ora 12:00 de către Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj la Târnăveni, fiind una dintre cele mai mari investiții în domeniul social din Regiunea de dezvoltare Centru.
Centrul Social pentru persoanele vârstnice „Sfânta Lucia”, deschis miercuri 10 aprilie la Târnăveni, a avut un buget de implementare de circa 320.000 de euro, din care 60% provin din fonduri europene, iar restul sunt fonduri Caritas. Centrul de la Târnăveni oferă trei tipuri de servicii sociale, și anume, un centru de zi de asistență și recuperare, un centru de servicii de îngrijire și asistență la domiciliu și o cantină socială. Toate aceste trei servicii sunt destinate exclusiv persoanelor vârstnice, potrivit radiomures.ro.
La evenimentul de inaugurare a centrului au fost prezenți directorii tuturor organizațiilor Caritas din întreaga țară, reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Centru, reprezentanți ai autorităților locale și județene, dar și reprezentanți ai instituțiilor care au donat ca acest centru să fie ridicat în beneficiul seniorilor din zonă.
(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE