UDMR Mureș, 6 candidați noi pentru primăriile din județ Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 671 Vizualizări

UDMR Mureș, 6 candidați noi pentru primăriile din județ

După alegerile locale din 2020, UDMR a avut 412 consilieri locali, 39 de de primari și 43 de viceprimari în județul Mureș. „Organizația își propune să mențină acest nivel și după alegerile din 9 iunie”, se arată în comunicatul transmis presei, după conferința susținută de conducerea filialei județene, joi – 11 aprilie.„Suntem puternici, pentru că toți liderii administrației locale au creat condiții de viață mai bune”, a susținut Csibi Attila Zoltán, președintele UDMR Mureș. Acesta a adăugat că în fiecare localitate condusă de primari UDMR au fost realizate investiții, manifestându-și speranța că cetățenii vor aprecia acest lucru. 

„Primarii UDMR au profitat de orice ocazie și pot să zic că au folosit fiecare cent din fondurile europene. Trebuie să continuăm această muncă și, în următorii 4 ani, trebuie să fim acolo unde se iau deciziile”, a declarat Csibi Attila Zoltán.

„La Târgu Mureș, îl susținem pe independentul Soós Zoltán, pentru continuitate, pentru munca începută care trebuie dusă la bun sfârșit. La Reghin, cu domnul Márk Endre, sper să putem să menținem Primăria Reghin. Am văzut cu toții cum se dezvoltă Reghinul cu Márk Endre – un lider deschis pentru orice comunitate”, a mai spus președintele UDMR MUreș.

42 de candidați UDMR și 2 independenți

„Vom avea 42 de candidați UDMR-iști și susținem doi candidați independenți: la Cristuru (Cristești n.r.) și la Târgu Mureș. 33 dintre actualii primari candidează din nou. Vor fi 6 localități unde candidează persoane noi: Vărgata, Breaza, Sângeorgiu de Pădure, Neaua, Chibed și Sărățeni. Avem candidat la primărie și la Târnăveni și la Bogata și la Băgaciu”, a declarat Novák Levente, președintele executiv al UDMR Mureș.
Cei 6 candidați noi, din partea UDMR, sunt: Varga Ervin – Vărgata, Csatlós Csaba Péter – Breaza, Szász Levente – Sângeorgiu de Pădure, Csiszér Izabella – Neaua, Zakariás Botond Csaba – Chibed, și Zsigmond Pál – Sărățeni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE