CSM Târgu Mureș, pe locul IV la numărul de spectatori Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 213 Vizualizări

CSM Târgu Mureș, pe locul IV la numărul de spectatori

Echipa de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a terminat sezonul regulat şi faza a II-a (Top 10) a campionatului cu un număr de 1441 de spectatori în medie pe meci, ceea ce înseamnă că este al patrulea cel mai mare număr de spectatori din Liga Națională de Baschet Masculin.
Locul I la numărul de spectatori îl deține CSM CSU Oradea cu 2257 spectatori/meci, urmând FC Argeș Pitești pe locul II cu 2185, și mai apoi, U-BT Cluj Napoca cu 2105.


Potrivit CSM Târgu Mureș, statistica arată că în cele 13 meciuri de pe teren propriu, meciurile echipei noastre masculine au fost urmărite de un număr total de 18.737 spectatori.
Şi la acest aspect mureșenii se află pe locul IV, după Oradea (29.347), Piteşti (28.416) şi Cluj Napoca (27.365).

„Interesant este faptul că suntem singurul club din acest Top 4 care nu beneficiază de o sală nouă de sport, iar Sala Sporturilor Simon Ladislau este cea mai mică ca şi capacitate (în jur de 1.800 de locuri) faţă de arenele unde joacă primele trei echipe din acest clasament”, se precizează pe pagina CSM Târgu Mureș.
Potrivit aceleiași surse, capacitatea locurilor sălilor de sport ale celor trei echipe este următoarea:
BT Arena Cluj – 10.000 locuri
Oradea Arena – 5.300 de locuri
Sala Polivalenta – Pitești Arena– 4.990 de locuri

Anul trecut, echipa CSM a terminat în acest clasament pe locul trei, dar între timp a fost inaugurată Sala Piteşti Arena, și astfel clubul de baschet din Trivale a depăşit echipa noastră la acest capitol.
„Mulţumim încă o dată suporterilor noştri care au umplut meci de meci Sala Sporturilor din Târgu Mureş şi sperăm ca în sezonul următor să avem rezultate şi mai bune decât în sezonul actual”, se mai precizează pe pagina CSM.

(D.C.)
Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE