Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1077 Vizualizări

Sesizări de malpraxis la Direcția de Sănătate Publică Mureș

Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis din cadrul Direcției de Sănătate publică a înregistrat spre soluționare, în decursul anului trecut, un număr de trei sesizări, a anunțat conducerea instituției în Raportul de activitate pe 2023.
”Din acestea, două sesizări au fost clasate pentru lipsa documentelor, conform articolului 10, litera f, din Ordinul Ministrului Sănătății nr. 1343/2006 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a comisiei de monitorizare şi competenţă profesională pentru cazurile de malpraxis. În cazul celei de a treia sesizări, Comisia de monitorizare și competență profesională pentru cazurile de malpraxis, a respins sesizarea, nefiind constatată existența unui act de malpraxis”, se menționează în Raportul de activitate pe 2023 al Direcției de Sănătate Publică, document făcut public pe pagina web www.aspms.ro.
În același raport se mai menționează că respectiva Comisie de monitorizare si competență profesională pentru cazurile de malpraxis funcționează la nivelul Direcției de Sănătate Publică Mureș în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1343/6 noiembrie 2006 și a Legii nr. 95/2006 – articolul 679.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE