Al treilea candidat lansat pentru președinția Consiliului Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1255 Vizualizări

Al treilea candidat lansat pentru președinția Consiliului Județean Mureș

Președintele USR Mureș, deputatul Adrian Giurgiu (32 de ani), și-a anunțat sâmbătă, 13 aprilie, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la alegerile care vor avea loc în data de 9 iunie 2024.
Liderul USR Mureș candidează din partea Alianței Dreapta Unită, construcție politică și electorală alcătuită din Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei.
”Am onoarea să lupt alături de voi și avem cu toții responsabilitatea să schimbăm țara asta, să schimbăm județul nostru. Nu mai trebuie să fie un județ care este unul dintre cele mai sărace din tot Ardealul. Trebuie să fie un județ decare să fim mândri și să-l ridicăm prin munca noastră, la nivelul la care merită să fie” a afirmat deputatul Adrian Giurgiu la evenimentul de lansare a candidaturii, care a fost găzduit de sala de conferințe a Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș.


Pe lista de consilieri județeni propusă de Alianța Dreapta Unită Mureș, primele locuri sunt ocupate, în ordine, de următorii candidați: Daniel Egri, Ovidiu Georgescu, Darius Sava, Ovidiu Ilieș, Alexandru Lupa și Florin Petra.
Până în prezent, și-au anunțat oficial intenția de a candida la președinția Consiliului Județean Mureș actualul președinte al instituției, Péter Ferenc, din partea UDMR, și Răzvan Biro, din partea AUR.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE