Alianța Dreapta Unită, candidat propriu la Primăria Târgu Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1203 Vizualizări

Alianța Dreapta Unită, candidat propriu la Primăria Târgu Mureș

Omul de afaceri Radu Pescar și-a lansat oficial candidatura sâmbătă, 13 aprilie, pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile locale care se vor desfășura în data de 9 iunie 2024.
Candidatura omului de afaceri care în prezent deține funcția de consilier local din partea PMP este susținută de Alianța Dreapta Unită Mureș, construcție politică și electorală alcătuită din Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară și Forța Dreptei.


”Candidez pentru Primăria orașului Târgu Mureș pentru că trebuie să intervin pentru salvarea orașului. Un oraș care este într-o stare iminentă de faliment, care merge din ce în ce mai prost, curba descendentă a început acum 30 de ani, când populația orașului era undeva aproape de 180.000 de locuitori. Acum avem 116 (de mii – n.a.)”, a afirmat Radu Pescar în cadrul evenimentului de lansare găzduit de sala de conferințe a Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș.
Pe lista de consilieri locali propusă la Târgu Mureș de Alianța Dreapta Unită Mureș, primele locuri sunt ocupate, în ordine, de următorii candidați: Kiss Zoltan, Emilian Isăilă, Laura Toth, Mihai Măerean, Nicușor Rad și Mădălin Ghirca.
Până în prezent, și-au anunțat oficial intenția de a candida la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș: Horațiu Suciu (independent), actualul primar Soós Zoltán (independent), Radu Bălaș (POL), Cristian Vântu (AUR), Rodica Baciu (independentă), Dorin Florea (independent) și Cosmin Pop (independent).
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE