Folclor de cinci stele, din cinci ţări, la Târnăveni Cultură
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Folclor de cinci stele, din cinci ţări, la Târnăveni

111Conducerea Primăriei municipiului Târnăveni a primit vineri, 21 august, o delegaţie a participanţilor la Festivalul Internaţional de Folclor „Folk Friends Together”, manifestare care s-a desfăşurat în perioada 20-24 august, în municipiile Târgu-Mureş şi Târnăveni.

Musafirii, primiţi cu ospitalitate

Întâlnirea a fost găzduită de sala de şedinţe a Primăriei şi a avut loc în debutul Zilelor Municipiului Târnăveni, eveniment organizat în perioada 21-23 august de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Târnăveni. „Mă bucur că aţi reuşit să fiţi astăzi alături de noi într-o asemenea zi importantă pentru noi şi pentru comunitatea noastră. În fiecare an, la sfârşitul lunii august Târnăveniul e în sărbătoare, e o zi importantă pentru noi şi mai ales avem două motive majore să ne bucurăm în aceste zile, în primul rând că ne întâlnim cu toţii, locuitori ai municipiului nostru, suntem împreună şi ne putem bucura de oraşul nostru, şi în al doilea rând, în fiecare an ne întâlnim cu oaspeţi şi prieteni mai vechi şi de multe ori ne întâlnim cu persoane pe care le vedem pentru prima dată dar important e că nu e pentru ultima dată, de aceea vă spun încă o dată „Bine aţi venit la Târnăveni” şi sunt convins că veţi reveni şi cu alte ocazii. În acelaşi timp aş vrea să vă mulţumesc pentru că ne ajutaţi şi sprijiniţi în organizarea celor trei zile de spectacole”, a afirmat primarul Sorin Megheşan.

Sărbătoare internaţională

De asemenea, delegaţiile din cele cinci ţări participante, România, Ungaria, Serbia, Polonia şi Bulgaria au fost salutate şi de viceprimarul Florin Sim. „Mă bucur că sărbătoarea municipiului nostru se transformă într-o sărbătoare internaţională. Prin prezenţa dumneavoastră la Târnăveni, noi suntem foarte încântaţi că de acum încolo acest lucru să devină o tradiţie”, a subliniat Florin Sim.

La finalul întâlnirii, primarul Sorin Megheşan şi viceprimarul Florin Sim au oferit oaspeţilor cadouri simbolice constând în hărţi ale municipiului şi produse tradiţionale realizate în zona Târnăveniului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE