Cristofor Aldea – Teodorovici, primit cu căldură de târgumureşeni Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

Cristofor Aldea – Teodorovici, primit cu căldură de târgumureşeni

111Primăria municipiului Târgu-Mureş a organizat joi, 27 noiembrie, un spectacol extraordinar cu participarea orchestrei condusă de Cristofor Aldea – Teodorovici din Chişinău.

În prezenţa unei săli pline, artistul moldovean a cântat şi a încântat inimile tuturor celor prezenţi. „Am rămas profund suprins când am ajuns la Târgu-Mureş, mă refer la schimbările mari care s-au produs aici în ultimii ani. Vă mulţumesc pentru invitaţia pe care mi-aţi adresat-o, am venit să cânt aici la dumneavoastră cu mult drag. Publicul târgumureşean este un public minunat!”, a declarat Cristofor Aldea – Teodorovici.

112

„Prezenţa dumneavoastră la Târgu-Mureş nu poate decât să ne bucure. Şi cred că aceeaşi apreciere o au toţi cei prezenţi în sala Centrului Cultural „Mihai Eminescu”. Vă mulţumim şi noi pentru că aţi răspuns afirmativ invitaţiei noastre şi vă asigurăm de pe acum că astfel de seri plăcute vom mai desfăşura în compania dumneavoastră aici la Târgu-Mureş”, a declarat, la rândul său, viceprimarul municipiului Târgu-Mureş, Claudiu Maior.

În debutul concertului, o trupă de actori de la Naţionalul târgumureşean conduşi de regizorul Marius Oltean a prezentat un fragment din piesa de teatru „Procesul lui Gheorghe Şincai”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE