Horoscop 10 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 512 Vizualizări

Horoscop 10 mai

 

Horoscop 10 mai 2016, prezentat de Neti Sandu. O zi reusita. O s-avem un sentiment de implinire, ca se rezolva tot felul de lucruri pe care ni le-am dorit si care-au intarziat foarte mult si-acum o sa le putem aprecia la justa lor valoare.

Horoscop 2016 TAUR – Ati putea incepe un nou proiect dar mai aveti de luat niste aprobari, si pana la sfarsitul lunii le veti lua. O definitivare, primiti un accept dupa o perioada destul de lunga de timp in care ati asteptat sa vi se ia in calcul toate argumentele ca sa vi se dea OK-ul.

Horoscop 2016 GEMENI – Dac-ati amanat mersul la doctor, la analize, ar fi cazul sa faceti un consult sa vedeti daca sunt ceva lipsuri in organism. E posibil sa luati niste bani si sa dati o raita pe la piata, la magazine sa refaceti stocul de provizii, s-aveti tot ce va trebuie pentru traiul zilnic.

Horoscop 2016 RAC – E posibil sa luati niste bani, vreo restanta si se regleaza situatia financiara, o sa va mai relaxati din punctul asta de vedere. Poate v-apucati de o activitate paralela cu serviciul, macar pentru o luna, doua, in timpul verii sau din toamna, dupa ce veniti din concediu.

Horoscop 2016 LEU – Poate vi s-au aprobat salariul in avans, cererea de diurna ca sa plecati in strainatate ca sa rezolvati treburi de serviciu. O sa aflati in ce conditii puteti lucra la un alt proiect poate va trebui sa renuntati la actualul serviciu sau e posibil si in paralel dupa orele de program.

Horoscop 2016 FECIOARA – Cineva de departe vrea sa va vada, sa simta care mai e soarta relatiei voastre si o sa stati de vorba pe tema asta. Vi se da unda verde la plecati la studii sau sa lucrati pe undeva prin lume, daca v-ati gasit de lucru, puteti incepe o viata noua, de care sa fiti multumiti.

 Horoscop 2016 BALANTA – Va scoate cineva la un suc, o prajitura si o sa mai uitati de restul greutatilor. Se rezolva o problema cu banca si o s-aveti bani sa reparati, sa construiti o casa ori sa va luati alta masina, daca a inceput sa va lase, actuala.

Horoscop 2016 SCORPION – E cineva care vrea sa fiti din nou impreuna si sa dati uitarii o cearta, o suparare, sa fiti fericiti ca la-nceput. O serie de lucruri pe care nu le-ati incheiat cum se cuvine pot fi duse la bun sfarsit si o sa inchideti un capitol, acela al restantelor.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Pot aparea unele probleme de sanatate de care sa scapati rapid cu conditia sa va duceti la medic si sa va si tratati. Se pare c-o sa va achitati de toate obligatiile la slujba si o sa fiti pe receptie daca se-mpart alte proiecte la care ati vrea si voi sa lucrati.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Prezenta cuiva o sa fie revigoranta, o sa va inspire si poate va faceti planuri de plecat in weekend pe undeva. O sa va parvina raspunsul la o cerere mai veche si poate veti incasa banii pe care nu i-ati luat la timp sau aflati ca ati trecut cu bine de un examen, un interviu.

Horoscop 2016 VARSATOR – Relatia de cuplu poate avansa spre o casatorie si pana la sfarsitul anului sa luati o decizie in acest sens. Se pare c-o s-aveti parte de un castig, vi se platesc ore suplimentare si-o sa le faceti o surpriza alor vostri, sa le luati ce le place – de mancare sau de-mbracat.

Horoscop 2016 PESTI – E posibil sa-ncepeti un proiect de succes si sa gasiti sprijin la niste parteneri de afaceri, cu posibilitati, la niste sponsori. O sa puteti legaliza un act si sa va atingeti un obiectiv la care visati de multa vreme, sa va luati o casa ori altceva de care aveti mare nevoie, o masina, poate.

Horoscop 2016 BERBEC – Cineva nou aparut in peisajul sentimental o sa va acapareze cu totul, dar e bine sa nu sariti etapele, sa iasa bine. E posibil s-aveti un program incarcat, cu o sumedenie de lucruri de rezolvat si o sa intrati in priza, ca sa puneti totul la punct, sa va achitati, onorabil, de orice obligatie.

Sursa stirile protv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE