Horoscop 25 august Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 708 Vizualizări

Horoscop 25 august

 

Berbec – Este ziua marilor posibilitati, nimic nu va rezista, nici cele mai dificile obstacole. Tot astazi este o zi buna pentru restutuirea datoriilor si indeplinirea promisiunilor.

Taur – E  foarte posibil sa primiti o propunere, o oferta care, desi aparent pare atragatoare, ascunde numeroase capcane. Prin urmare, nu va grabiti sa dati un raspuns, documentati-va, pentru a nu regreta mai tarziu.

Gemeni – Astrele va avertizeaza ca trebuie sa abordati totul cu foarte multa seriozitate astazi. Mai ales daca este vorba de familie. Atentie la detalii.

Rac – Evenimentele de astazi va sunt favorabile, iar soarta v-a pregatit o surpriza placuta. Nu este exclusa o avansare la locul de munca, un cadou, sau niste bani la care nu v-ati asteptat.

Leu – Daca in relatiile cu un om deosebit apare necesitatea unei discutii importante, nu amanati, pentru ca maine va veti intreba daca ati fost bine inteles.

Fecioara – Prima parte a zilei va fi destul de aglomerata, cu numeroase sarcini de care trebuie sa va ocupati. Daca nu va descurcati, nu ezitati sa cereti ajutorul colegilor de echipa. Acestia vor fi mai mult decat bucurosi sa lucreze cu voi, scrie radioconstanta.ro.

Balanta – In principiu, va veti simti stapani pe orice situatie. Astrele stimuleaza un set complet de calitati, precum determinare, perserverenta si abilitate. O combinatie perfecta pentru a depasi toate obstacolele, pentru a rezolva toate problemele.

Scorpion – Traversati o perioada complicata si dificila in viata personala. Sunteti destul de dezorientat si nu stiti care este drumul pe care doriti sa mergeti mai departe. Poate este momentul potrivit pentru o pauza, pentru ca apoi sa incercati sa elaborati un plan nou. O discutie cu o persoana apropiata va poate ajuta mult.

Sagetator – Este o zi pe care trebuie sa o petreceti in liniste, atat interioara, cat si exterioara. A venit timpul sa va desprindeti de ultimele evenimente, pentru a putea privi lucrurile din alt unghi. Sunt posibile certuri serioase si disensiuni, daca nu reusiti sa va abtineti.

Capricorn – Va ocupati cu succes de parteneriatele profesionale. Reusiti sa atrageti oamenii de partea voastra si sa ii convingeti sa vi se alature pe un drum promitator.

Varsator – O zi excelenta pentru cariera si pentru rezolvarea celor mai ambitioase misiuni. Astazi sunteti deosebit de organizat, aveti o putere de convingere extraordinara, dublata de capacitatea de a indrepta lucrurile spre tinta stabilita.

Pesti – Reusiti oriunde trebuie sa sapati pana la adevar. Soarta va va scoate in cale oameni de care va vor lega evenimentele viitoare. Ziua de azi poate anunta schimbari, oferindu-va, totodata, informatii utile si legaturi importante.

Sursa REALITATEA.NET:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE