UPDATE: Explozie într-un bar din Sighișoara. Trei răniți Eveniment
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 774 Vizualizări

UPDATE: Explozie într-un bar din Sighișoara. Trei răniți

Trei persoane, două femei şi un bărbat, au suferit arsuri de gradul I şi II pe mâini şi faţă în urma unei explozii care s-a produs astăzi într-un bar din Sighişoara, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, Cristian Virag.  Potrivit acestuia, barul în care s-a produs explozia este situat la parterul unei case şi nu se cunoaşte, deocamdată, cauza producerii deflagraţiei.

UPDATE:

Explozia produsă miercuri într-un bar din Sighişoara, în urma căreia trei persoane au suferit arsuri de gradul I şi II pe mâini şi pe feţe, s-a produs în timp ce două persoane încercau să instaleze o butelie cu gaz la o sursă de încălzire.

Victimele – două femei de 41 si 56 ani şi un bărbat de 52 ani – au fost stabilizate de medicii din Sighişoara şi au fost apoi trimise la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Din declaraţiile martorilor a reieşit că suflul exploziei a spart uşile barului, iar cioburile au zburat până în pereţii Şcolii Gimnaziale ‘Miron Neagu’, situată vis-a-vis, nefiind înregistrate victime în rândul elevilor sau profesorilor.

Profesorii susţin că s-a auzit un sunet puternic şi geamuri sparte, însă copiii erau în pauză, în curtea şcolii, şi nu au fost niciun fel de problemă.

Proprietara barului, Simona Gut, a declarat că nu se afla acolo în momentul exploziei, operaţiunea de instalare a buteliei fiind efectuată de barman şi de o cumnată a sa, iar în bar se mai afla în acel moment şi o altă femeie.

La locul producerii exploziei au venit, pentru a face cercetări, şi reprezentanţii E.ON Gaz.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE