Curtea Constitutionala a decis! Măririle salariale decise de Parlament, din educaţie, sănătate şi asistenţă socială sunt perfect constituţionale! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1602 Vizualizări

Curtea Constitutionala a decis! Măririle salariale decise de Parlament, din educaţie, sănătate şi asistenţă socială sunt perfect constituţionale!

Comunicat de presă

“Guvernul Ciolos pierde a doua oara la Curtea Constitutionala, atacand modificarile legislative decise de Parlament in domeniul sanatatii! Modificarile, promovate de PSD, arata ca educatia si sanatatea sunt prioritati asumate.

Prima data cand guvernul Ciolos a pierdut a fost cand au atacat modificarea decisa de Parlament de acordare a stimulentelor pentru personalul medical.

A doua oara cand guvernul Ciolos a pierdut este decizia de marire a salariilor incepand cu 1 decembrie 2016 in sanatate si asistenta sociala, luata de Parlament, inainte de campania electorala.

Iata ca Parlamentul mult hulit a luat decizii perfect constituionale, iar guvernul „tehnocrat” se dovedeste a cata oara ca a luat decizii impotriva romanilor.”

 

Deputat PSD de Mures

Conf. univ. dr. Florin Buicu

Presedinte Comisia pentru sanatate si familie Camera Deputatilor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE