Péter Ferenc, declaraţie despre premierul propus de PSD Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 597 Vizualizări

Péter Ferenc, declaraţie despre premierul propus de PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, care deţine totodată şi funcţia de lider interimar al UDMR Mureş, a declarat joi, 29 decembrie, cu ocazia unei întâlniri informale de final de an cu reprezentanţii mass media, că are încredere că Sorin Grindeanu, propunerea PSD pentru funcţia de premier va fi acceptată de preşedintele României, Klaus Iohannis.

„Am speranţa că va fi acceptată propunerea într-un timp foarte scurt. Ştiţi foarte bine că chiar dacă trebuie să facem şi politică mai trebuie să muncim, iar ca să muncim avem nevoie de un Guvern, avem nevoie de o administraţie centrală, nu numai locală. Din punctul meu de vedere este important să avem cât mai repede un nou Guvern, un Guvern care îşi asumă anumite răspunderi şi prima răspundere este depunerea bugetului în Parlament şi votarea în Parlament a bugetului naţional, în baza căruia putem să discutăm despre anul 2017”, a afirmat Péter Ferenc.

„Fiind şi un fost coleg, de la Consiliul Judeţean Timiş, care cunoaşte problemele administraţiei publice locale, dacă va deveni prim-ministru sper că vom găsi mai multă înţelegere privind problemele deosebite cu care se confruntă toate administraţiile publice locale şi să începem să muncim”, a completat Péter Ferenc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE