Szászgáspár Barnabás se retrage din Consiliul Local Tîrgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1720 Vizualizări

Szászgáspár Barnabás se retrage din Consiliul Local Tîrgu Mureș

UDMR Tîrgu Mureș ne-a lansat astăzi o invitație la o conferință de presă cu tema Schimbare în componența grupului UDMR din Consiliul Local. Când ți se ridică o minge la fileu sau la coș, mai bine zis, dai câteva telefoane pentru a afla cine e persoana care renunță la mandat. Și afli.

Consilierul local UDMR care se va retrage din deliberativul târgumureșean în următoarele zile este Szászgáspár Barnabás. Consilierul a confirmat, pentru Zi de Zi, că, într-adevăr va renunța la mandat pentru a se dedica sportului.
“Eu am promis când am intrat în Consiliul Local ca atunci când voi avea o ofertă sau voi avea posibilitatea de a-mi continua activitatea într-o structură sportivă, atunci voi face pasul. Acum e momentul, aleg sportul”, ne-a declarat acesta.
Szászgáspár Barnabás care a fost în ultimii ani antrenorul echipei de baschet BC Mureș, care a intrat în faliment, activează în nou înființatul Club Sportiv Municipal, fondat de Consiliul Local Tîrgu Mureș, ca director executiv adjunct.
Următorii pe lista consilierilor UDMR, depusă la alegerile locale din 2016, sunt jurnalistul Vajda György și Tamási Zsolt-József, fostul director al Liceului Romano-Catolic Tîrgu Mureș.

Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE