FC Municipal de Espana Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

FC Municipal de Espana

p_3_1_cap_12.jpgFormatia mureseana de fotbal are sustinatori in Spania. Şi nu suporteri oarecare. Fanii trupei lui Cosmin Bodea sunt atât de împătimiţi încât şi-au comandat echipament identic cu al formaţiei FC Municipal şi joacă săpămânal în portocaliu.

Plecat la lucru în Spania, cu zece ani in urma, Marcel Stefan Dan s-a stabilit langa Madrid. Şi-a infiintat o firma de constructii unde a angajat aproape 40 de oameni, majoritatea romani, multi din Targu-Mures. Acum, din cauza crizei imobiliare, a redus din personal, dar tot mureşenii duc greul.
”Sunt plecat din Targu-Mures, unde am locuit in zona Diamant. Majoritatea celor cu care lucrez mi-au fost vecini de cartier. Am aflat cu bucurie de aparitia unei echipe noi de divizia B, acasă. Împreuna cu prietenul meu, Sorin Bungardean, am urmărit informaţiile legate de FCM si apoi decis sa facem un fun-club FC Municipal în Spania”, ne-a spus mureseanul.
Prin intermediul lui Teodor Luca, managerul firmei mureşene Elite Sport, cea care furnizeaza echipament Joma pentru multe echipe româneşti de fotbal, inclusiv FC Municipal, mureşenii spanioli si-au procurat si ei un rand de echipament portocaliu.
Chiar daca multi dintre ei, aflati de mai ceva vreme in Peninsula Iberica, sunt suporteri ai unor echipe de prim rang din Primera Division şi au poze în care stau alături de vedete ale fotbalului mondial, in zilele libere imbraca aceleasi tricouri. Cele portocalii, ale formaţiei FC Municipal. “Nu ne deranjeaza faptul ca ceilalti români din Spania sunt fani ai formaţiilor cunoscute precum Steaua, Dinamo sau Rapid şi nu au prea auzit de FC Muncipal. Noi suntem mureşeni şi nu ne putem lua gândul de la fotbalul de acasă. Urmărim cu mare atenţie toate meciurile jucate de FC Municipal. Ne bucurăm la fiecare succes”, a adaugat Marcel Dan.
Marcel Stefan Dan a spus ca abia aşteaptă să vadă pe viu un meci al echipei FC Municipalului, iar acest lucru se va petrece la prima revenire în ţară.
Isprava mureşenilor din Spania nu a rămas fără ecou la FC Municipal. “Sunt baieti simpatici. Am fost împreună cu ei la un meci la Getafe, sa-l vedem pe Cosmin Contra si la partida Real Madrid- Sevilla. E o bucurie pentru noi ca ne poarta echipamentul si că au infiintat fun-clubul”, a spus Mircea Muntean, antrenorul secund al muresenilor.
Urmeaza ca în perioada următoare suporterii portocalii din Spania să oficializeze fun-clubul FCM, dar până atunci urează succes trupei lui Cosmin Bodea în înfruntările din retur.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE