7 locuri de muncă la DAS Târgu-Mureș Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1077 Vizualizări

7 locuri de muncă la DAS Târgu-Mureș

Direcția de Asistență Socială Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 7 posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate la Centrul social Adăpost de noapte, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele cinci posturi de referent la Centrul social Adăpost de noapte, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitate de minimum 3 ani și 6 luni.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de referent la Compartimentul monitorizare asistenți personal, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în specialitate de minimum 6 ani și 6 luni.

Dosarele se pot depune la sediul primăriei, din Piața Victoriei, nr. 3, până în 11 martie. Actele necesare pentru dosarul de concurs sunt afișate pe site-ul instituției, www.tirgumures.ro.

Relații suplimentare se pot obține sunând la 0265 268 330, interior 110.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE