Programe noi de studii la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 650 Vizualizări

Programe noi de studii la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST

Directorul Departmentului de Inginerie Electrică și Tehnologia Informației al Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, conf. dr. habil. ing. Genge Béla, a prezentat marți, 28 ianuarie, la UMFST Live, noile programe de studii de la Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației, care sunt corelate cu nevoile actuale ale pieței muncii.

”Este vorba, așadar, despre cinci noi programe: trei programe de studii universitare de licență și două programe de studii universitare de masterat: Sisteme de producție digitală – studii universitare de licență, Energetică și Tehnologii Informatice – studii universitare de licență, Informatică (în limba maghiară) – studii universitare de licență, Inteligență artificială – studii universitare de masterat, Bioinformatică – studii universitare de masterat”, se precizează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” Târgu-Mureș.

Vă invităm să aflați mai multe informații extrem de interesante despre aceste noi programe urmărind emisiunea realizată și moderată de lector univ. dr. Corina Lirca: https://www.youtube.com/watch?v=7F644em8kGY.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE