Conferință online pe tema tulburărilor de personalitate Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 650 Vizualizări

Conferință online pe tema tulburărilor de personalitate

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis miercuri, 2 decembrie, faptul că Departamentul de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți din cadrul UMFST organizează în data de 10 decembrie, de la ora 18.00, conferința online cu tema ,,Evaluarea, diagnosticarea și psihoterapia tulburărilor de personalitate” susținută de prof. dr. Florin – Alin Sava, psiholog clinician, prorector științific în cadrul Universității de Vest din Timișoara și șef lucrări dr. Cosmin Popa, psiholog clinician și psihoterapeut de orientare cognitiv – comportamentală, coordonator al Departamentului de Consiliere, Orientare Profesională și Informare Studenți UMFST.

,,Tulburările de personalitate (TP) repezintă o provocare pentru orice clinician din domeniul PSY, având în vedere aspectul clinic și simptomatologia complexă cu care acești pacienți se confruntă. O abordare terapeutică eficientă bazată pe stabilirea unui diagnostic exact se poate face doar printr-o evaluare complexă a personalității, acest lucru având implicații directe în stabilirea planului de tratament. Așadar, în cadrul acestei conferințe veți afla cele mai noi metode clinice, științifice, dar și de evaluare și diagnosticare a TP. Totodată, vor fi prezentate și cele mai noi metode terapeutice specifice psihoterapiei cognitiv-comportamentale în abordarea și tatamentul TP”, au transmis organizatorii evenimentului.

Invitații evenimentului sunt doi dintre autorii volumului ,,Psihoterapia cognitiv – comportamentală a tulburărilor de personalitate”.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE