Primarii din Sighișoara și Târgu Mureș, ”frați de proiecte” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2561 Vizualizări

Primarii din Sighișoara și Târgu Mureș, ”frați de proiecte”

Edilul șef al municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a anunțat printr-o postare pe pagina sa de Facebook, în data de 15 martie, faptul că a avut o întrevedere oficială cu primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán.

La discuție s-au punctat câteva obiective comune ale celor două localități, precum infrastructura rutieră sau eficientizarea serviciilor publice.

„Am primit, astăzi, vizita domnului Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș. Proiecte de infrastructură rutieră, obținerea de finanțări, eficientizarea activității și serviciilor publice locale, acestea sunt doar câteva dintre obiectivele comune pe care le avem. Încă o confirmare a bunei colaborări pe care o avem cu acest oraș!”, a precizat Iulian Sîrbu.

Primarul municipiului Târgu Mureș, tot printr-o postare pe Facebook, din data de 16 martie, a completat spusele omologului său, specificând faptul că la întâlnire s-a convenit, printre altele, asupra unor idei comune în ceea ce privește atragerea fondurilor europene.

„Ieri, am fost invitatul noului primar al municipiului Sighișoarei, domnul Iulian Sîrbu. La întâlnire am discutat despre rezolvarea problemelor privind alimentarea cu apă, investiții în infrastructură  și am convenit asupra unei agende comune privind atragerea fondurilor UE. Avem mult de lucru, dar scopul este același: orașe puternice, regiune puternică, județ puternic”, a specificat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE