Turneul de Snooker „Monte Cristo”,  în premieră la Reghin Reghin
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 1132 Vizualizări

Turneul de Snooker „Monte Cristo”, în premieră la Reghin

Iubitorii snookerului au parte de o veste cât se poate de bună, grație Turneului „Monte Cristo” care va avea loc la Reghin în perioada 15-16 mai. Turneul  este organizat de către Federația Română de Snooker, cu sprijinul Alteței Sale, Printul Dimitrie Sturdza (Președinte de Onoare al Federației Române de Snooker) si Nicolae Rusu (Hotel „Monte Cristo” Reghin) și va fi găzduit de Hotelul „Monte Cristo” din Reghin (Padurea Rotundă).

„La evenimentul organizat în premieră în județul Mureș vor fi prezenți Francisc Tobă, Președintele Federatiei Române de Snooker si Florian Udrea, vicepreședintele F. R. Snooker, precum și sportivii Andrei Andu Orzan, Mihai Vladu, Tudor Chitu, Babken Melkonyan, Alexandru Sasha Ene, Monina Manolache, Andreea Salcianu și  Ciprian Gabriel Gindac. Arbitrii vor fi Marian Fediuc si Cristian Roman. Turneul va începe cu o conferință de presă în data de 15 mai, ora 11:00, la care sunt invitați să participe reprezentanții presei locale”, au precizat organizatorii prin intermediul unui comuncat de presă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Foarte bine ca articolul nu mentioneaza numele celui care a distrus snookerul in aceasta tara…..un anume DC.Felicitari!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE