Gabriel Toncean, președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 236 Vizualizări

Gabriel Toncean, președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, reghineanul Gabriel Toncean, a fost ales, recent, în funcția de președinte al Federației Balcanice de Culturism și Fitness.

„Sunt foarte bucuros că munca mea de până acum a fost apreciată de colegi care, prin votul pe care mi l-au acordat, îmi oferă posibilitatea de a dezvolta minunatul nostru sport în zona geografică a Balcanilor. Faptul că am fost ales pentru încă un mandat de 4 ani la cârma Federaţiei Balcanice arată că, în momentul de faţă, România e o forţă a culturismului mondial. Alegerea mea în această funcţie îmi oferă un loc de drept în executivul Federaţiei Mondiale, deci importanţa e una majoră“, a declarat Gabriel Toncean. 

Principala prioritate anunțată de președintele Federației Balcanice de Fitness și Culturism este dezvoltarea sportului de masă.

„Ca prima prioritate, avem în plan strategia de dezvoltare a sportului de masă, locul de unde, de fapt, noi ne selectăm sportivii de performanţă! De asemenea, conceptul ”Fitness Festival” pe care l-am început, în urmă cu câţiva ani în România, din acest an îl vom organiza şi în ţările vecine. Activitatea noastră e una foarte complexă şi plină de satisfacţii“, a afirmat Gabriel Toncean.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE