Deputatul Dan Tănasă (AUR), preocupat de proiectele PNRR pentru județul Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

Deputatul Dan Tănasă (AUR), preocupat de proiectele PNRR pentru județul Mureș

Deputatul Partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) Mureş Dan Tănasă susţine că, deşi judeţul Mureş are probleme grave de infrastructură rutieră, de alimentare cu apă şi gaze naturale, este cuprins în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) cu un Muzeu al Fotografiei, la Târgu Mureş, informează www.agerpres.ro.
”I-am cerut domnului ministru Ghinea să îmi comunice toate proiectele de pe judeţul Mureş, aştept un document oficial în continuare. Dar în presa locală se vehiculează că, la Târgu Mureş, în acest PNRR a fost prins un Muzeu al Fotografiei”, a declarat, pentru Agerpres, deputatul Dan Tănasă.

”Judeţul Mureş este lipsit în continuare de centuri ocolitoare, are în continuare probleme cu siguranţa cetăţenilor în ce priveşte problema urşilor, are probleme grave de tot cu reţeaua şcolară, demografie, alimentare cu apă şi gaz, probleme cu adevărat dure. Vă daţi seama că la nivelul judeţului Mureş unii au considerat că asta este prioritatea pe care au cuprins-o în PNRR. Un muzeu al fotografiei, asta le lipsea mureşenilor!”, a adăugat deputatul Dan Tănasă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE