Director general nou la Aquaserv Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2021 Vizualizări

Director general nou la Aquaserv

SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș are, începând de vineri, 5 noiembrie, un nou director general, Sipos Levente, care a fost numit, provizoriu, printr-o decizie a Adunării Generale a Acționarilor în locul fostului director general, Sorin Lazăr.

Schimbarea de management a fost anunțată joi, 11 noiembrie, de Biroul de presă al companiei: ”Consiliul de Administraţie al Compania Aquaserv SA Târgu Mureş, întrunit în data de 4 noiembrie 2021, l-a numit provizoriu director general al companiei pe domnul Sipos Levente, prin Hotărârea nr. 3 din 4 noiembrie 2021. Mandatul provizoriu are o durată de patru luni de zile, începând cu data de 5 noiembrie 2021, până în data de 4 martie 2022. Hotărârea a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş.”

46,5 milioane de lei profit în ultimii 5 ani

În perioada viitoare, Sipos Levente va coordona următoarea echipă de directori: ing. Sergiu Horobeț – director Exploatare, ec. Takács Elek – director Economic, ec. Raluca Maior – director Dezvoltare și ing. Istvan Zoltan Bota – director tehnic. Din sursele Zi de Zi, începând din 5 noiembrie activitatea a doi directori, ing. Sergiu Horobeț și ec. Raluca Maior, a fost mutată în regim de telemuncă.

La finalul exercițiului financiar, conform portalului www.listafirme.ro, SC Compania Aquaserv SA a raportat următorii indicatori economico-financiari: cifră de afaceri de 109,4 milioane de lei, profit net de 4,4 milioane de lei și un număr mediu de angajați de 666. Potrivit aceleiași surse, în ultimii 5 ani, adică între 2016 și 2020, societatea a avut o cifră de afaceri cumulată de 520,8 milioane de lei și un profit net cumulat de 46,5 milioane de lei.

SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș s-a înființat în luna iulie 1998, prestează activități de ”captare, tratare și distribuție a apei” și are următorii asociați persoane juridice: Municipiul Târgu Mureș (82%), Municipiul Reghin (4%), Județul Mureș (4%), Municipiul Sighișoara (4%), Municipiul Târnăveni (3%), Orașul Luduș (2%), Orașul Cristuru Secuiesc (1%) și Orașul Iernut (1%).

Așteptăm cu interes prima conferință de presă organizată de noul director general al SC Compania Aquaserv SA.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE